Drink in the Benefits

Aloë vera is één van de oudste planten ter wereld. Al duizenden jaren wordt de gel uit de plant gebruikt vanwege de gunstige werking. Ervaar aloë zoals bedoeld door de natuur met onze aloë vera gel dranken - Forever Aloe Vera Gel®, Forever Aloe Peaches™ en Forever Aloe Berry Nectar®


Stel je eens voor dat je op een aloë vera plantage staat, het blad van een aloë plant opensnijdt en de gel direct kunt proeven. Onze Forever Aloe Vera Gel met 99,7% pure gel komt heel dicht in de buurt!

Op onze plantages verzorgen we elke aloë plant zorgvuldig en met liefde zodat de groene bladeren sterk en dik worden. Wanneer de lagere bladeren volwassen zijn, na ca. één jaar, verwijderen we die met de hand. Door alleen de volwassen bladeren te oogsten, halen we de optimale hoeveelheid pure aloë vera gel eruit.

Forever Aloe Vera Gel® is een pure aloë drank met 99,7% aloë vera gel! De drank is een uitstekende aanvulling op een uitgebalanceerd en gezond voedingspatroon. Forever Aloe Vera Gel is gemaakt van pure gel uit het binnenblad van de aloë vera plant. Er worden geen suikers en conserveermiddelen toegevoegd tijdens het verwerkingsproces. Het is niet voor niets het eerste product dat een certificaat ontving van het International Aloe Science Council (IASC) voor de puurheid en kwaliteit.  
 
Geniet van de natuurlijke smaak van onverdunde gel en profiteer van alle waardevolle  eigenschappen van aloë vera en vitamine C. Precies zoals de natuur het heeft bedoeld. Ontdek ook onze andere smaken Forever Aloe Peaches™ en Forever Aloe Berry Nectar®Drink Forever Aloe Berry Nectar® en geniet van 90,7% aloë vera gel gecombineerd met de fruitige smaak van cranberry en appel voor een verrassende twist! Forever Aloe Berry Nectar is een ideale aanvulling op een uitgebalanceerd en gezond voedingspatroon. 


Geniet dagelijks van deze fruitige aloë drank en profiteer van alle waardevolle eigenschappen van aloë vera en vitamine C. Precies zoals de natuur het heeft bedoeld.


Geniet van pure aloë vera gel gecombineerd met de zoete smaak van perzik. Forever Aloe Peaches™ bevat 84,3% pure aloë vera gel uit het binnenblad van de aloë vera plant en is rijk aan vitamine C. De heerlijke smaak van perzik geeft aloë vera gel een zomerse twist!


Forever gaat voor een puur product. Om de kwaliteit te waarborgen wordt onze aloë vera gel na de oogst direct verwerkt. De gel wordt verpakt in Tetra Pak verpakkingen die gemaakt zijn van 100% recyclebaar materiaal. Er worden geen conserveermiddelen toegevoegd tijdens het verwerkingsproces. Forever Aloe Vera Gel®, Forever Aloe Peaches™ en Forever Aloe Berry Nectar®, precies zoals de natuur het heeft bedoeld!